Az ACTIVUS azért jött létre, hogy azoknak segítsen, akiknek mozgásfejlődési nehézségeik vannak, legyen szó akár egészséges, de nehezen született, vagy bizonyos fejlődési pontokon megrekedt gyermekekről, mozgássérült gyermekekről.

Az ACTIVUS szó jelentése: agilis, aktív, cselekvő, ható, működő, tevékeny. 

Az összes szó tükrözi a munkámat, a gyógyítást, azt ami szerettem volna lenni, és aki most vagyok. 22 éve kezelek pici babákat és gyermekeket. Sok mindent láttam és tapasztaltam. 8 évet dolgoztam a pécsi Gyermekklinikán, fejlődésneurológián, genetikán, koraszülött osztályon.

Vallom, hogy a sok év alatt megszerzett szakmai tudás, empatikus és pozitív hozzáállás,  a megfelelő kommunikáció megoldást nyújt a félelmekre, kérdőjelekre, felmerülő kérdésekre az aggódó szülők fejében.

Nálam nincs „buta”, vagy „rossz” kérdés. Segítek, ha tudom a választ, ha nem akkor utánanézek. Mindig megkérdezem, minden érthető volt-e, van e kétség, felmerülő kérdés a szülőkben. 

És igen, vannak a „paramamik”, akik nyugodtan hívhatnak, nem veszem zaklatásnak, mert tudom, hogy bennem megbíznak. Én értek hozzá, hát kit hívjanak, ha nem engem?

Hiszem, hogy a szájhagyomány útján terjedés a leghitelesebb ajánlás. Védőnő, gyerekorvos, játszótéri kapcsolat, unokatestvér, baba – mama csoport. Valaki személyesen ismer, járt nálam, lehet hogy csak megnéztem, és mindent rendben találtam,  vagy kezeltem is a kisbabáját, majd jó szívvel adta tovább a nevem, és elérhetőségem.

Ok nélkül nem kezelek, mert nincs rá szükségem, és hitelemet veszteném. Szeretek, és tudok jó és tiszta szívvel tükörbe nézni minden nap. 

Mosolygós, szép napot, és jó egészséget kívánok!